Hondenfietskarren

Een hondenfietskar kopen? Shop dan snel onze mooie fietskarren voor honden. Grote kans dat u een hondenfietskar van de Fietskar Winkel op straat heeft zien rijden! 

Wat is een hondenfietskar

Een hondenfietskar is een fietskar die specifiek ontworpen is voor het vervoer van honden. Hondenfietskarren zoals de Doggy Deluxe zijn voorzien van een stevige cabine waar honden veilig en droog in vervoerd kunnen worden. Er zijn verschillende redenen waarom u een hondenfietskar zou kunnen kopen. De belangrijkste? Niet met de auto, maar met de fiets naar het bos, het strand of de hei!

Opvouwbare hondenfietskar met wandelmogelijkheid

De hondenkar is niet alleen geschikt als fietshanger, als uw hondenfietskar een wandeloptie heeft, kunt u deze in een handomdraai om te bouwen tot hondenbuggy. Zo kunt u uw honden ook te voet vervoeren. Los van uw fiets doet de hondenkar dan ook prima dienst als bench. Uiteraard zijn onze hondenfietskarren opvouwbaar, zodat u deze makkelijk kunt meenemen in de auto.

Hondenfietskar gratis verzending

Hondenfietskarren van de Fietskar-Winkel zijn al vele jaren lang zeer geliefd onder hondenbezitters. U kunt bij ons ook terecht voor een groot aantal accessoires voor uw hondenaanhanger. Uw hondenfietskar wordt gratis bezorgd in Nederland en België!*