Gratis verzending

boven € 50,00 naar Nederland en België

Veilig betalen

met iDEAL, Bancontact en meer..

Scherp geprijsd

Voor goede kwaliteit

Over de Fietskar Winkel

Fietskar Winkel: uw adres voor betaalbare fietskarren

De Fietskar-winkel verkoopt al meer dan 15 jaar fietskarren en hondenfietskarren in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Bij de Fietskar Winkel ligt de focus op gebruiksgemak en goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Wij kopen onze producten rechtstreeks in bij de fabrikant. Op die manier houden we niet alleen goed grip op de kwaliteit, maar ook op de prijs.

Aanhangfietsen en fietskarren

Uw fietskar morgen in huis?

Wilt u een hondenfietskar of bagage fietskar kopen bij de Fietskar winkel? Wij leveren uw fietskar binnen één tot drie dagen aan huis. Al onze fietskarren zijn eenvoudig te monteren, dus u kunt dezelfde middag nog op pad met uw kinderen, honden of bagage.

Geen verzendkosten

Natuurlijk betaalt u over uw nieuwe fietskar geen verzendkosten. Al onze fietskarren, aanhangfietsen en hondenfietskarren worden vanaf 50 euro gratis bezorgd in heel Nederland en België. Lees meer over de verzendkosten van fietskarren.

Fietskar accessoires

Behalve fietskarren verkoopt de Fietskar Winkel ook een flink aantal fietskar onderdelen. Denk daarbij aan een regenhoes, fietskar koppeling, bijbehorende tas of een neuswiel zodat uw fietskar ook zelfstandig kan staan en bestuurd kan worden.

Shop fietskarren Shop hondenfietskarren Shop fietskar onderdelen