Kinderfietskarren en aanhangfietsen

Een kinderfietskar kopen? Of liever een aanhangfiets? Shop snel onze leuke en voordelige kinderfietskarren en aanhangers. Veilig, snel, comfortabel. En natuurlijk gratis thuisbezorgd!

Wat is een kinderfietskar

Bakfiets of kinderfietskar? Met die vraag dubben een hoop ouders. Als het aan ons ligt roepen we meteen: kinderfietskar! Waarom? Omdat kinderfietskarren véél prettiger fietsen dan bakfietsen. En omdat de kinderfietskar binnen een mum van tijd afgekoppeld is en u weer de beschikking heeft over uw eigen fiets. En zo weten we nog wel een paar voordelen van de kinderfietskar: makkelijker opbergen, geschikt om mee te wandelen, perfecte wegligging, waterdicht, ook voor bagage of hondjes, enzovoorts, enzovoorts.

Kinderfietskar met wandelmogelijkheid

Een kinderfietskar is niet alleen geschikt als fietshanger, u kunt een kinderfietskar met wandelset in een handomdraai omzetten tot buggy. Zo kunt u lekker wandelen of joggen met uw kind. Overigens: uw baby kan natuurlijk ook al heel goed in de fietskar mee! De fietskar is voorzien van Maxi Cosi bevestiging. Of kiest u liever een van onze voordelige babyschalen voor in de fietskar?

Kinderfietskar gratis bezorgd

De kinderfietskarren en aanhangfietsen van de Fietskar-Winkel zijn een bekend verschijnsel op de wegen van Nederland. Aarzel niet en bestel vandaag nog een kinderfietskar. Uw fietskar wordt uiteraard gratis bezorgd in Nederland en België!*