• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Betaalbare fietskarren en aanhangfietsen

De Fietskar-winkel is een samenwerking met Enduring International. Wij verkopen al meer dan 15 jaar fietskarren, aanhangfietsen, bagagefietskarren en hondenfietskarren in Nederland en België. Onze webshop koopt fietskarren en aanhangfietsen rechtstreeks van de beste fabrieken in het verre Oosten. Wij selecteren daarbij onze producten op degelijkheid en gebruiksgemak. Op deze manier kunnen we onze klanten uitstekende producten bieden tegen een zeer voordelige prijs.

Aanhangfietsen en fietskarren

Uw fietskar morgen in huis?

Wilt u een hondenfietskar of andere fietskar kopen? De fietskar-winkel levert in de meeste gevallen binnen één tot twee dagen uw fietskar aan huis. Al onze fietskarren zijn eenvoudig te monteren, dus u kunt dezelfde middag nog op pad met uw kinderen, honden of bagage.

Geen verzendkosten

Al onze fietskarren, aanhangfietsen en hondenfietskarren worden gratis bezorgd in heel Nederland. Ook voor accessoires berekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen naar België rekenen wij een kleine vergoeding voor verzending.

Fietskar accessoires

Behalve fietskarren verkopen we ook een flink aantal accessoires. Denk daarbij aan een regenhoes, fietskar koppeling, bijbehorende tas of een neuswiel zodat uw fietskar ook zelfstandig kan staan en bestuurd kan worden. Voor onze accessoires geldt ook: vandaag besteld, vandaag verzonden.